18.6.2020

Hyvää juhannusta!

Purkki Aitta avoinna juhannusviikonlopun normaalisti eli la ja su klo 12-15, joten voit tuoda juhannusvieraasikin tutustumaan tunnelmalliseen käsityöpuotiin. Aitta auki myös sopimuksesta.


"Rakas kesäloma" teksti sopii nyt kovin monille, sillä useilla alkaa loma juhannuksesta. Taskupurkki Anna-Mari Westin postikortilla 10€.


Uusi aurinkohattuni antoi inspiraation näihin purkkeihin. Toisessa teksti "sitä sun tätä" ja toisessa "elämä on ihanaa", 7€/kpl.

Mökkisaunaan tonttunaulakko. Partaan voi tiputtaa tuoksutippoja, 10€, pannualunen 4€, kaurislauta pyykkipojalla, johon voi kiinnittää postikortin, valokuvan tai vaikkapa muistilapun 10€.

Yritän pitää muutamia tervatonttuja aina valmiina  aitassa, jotka ovat heti noudettavissa. Laita viestiä 045-1396960, jos sinulla olisi tarvetta. Ripustusmallitonttu 13€.

Tässä setissä on kaksi ripustusmallitonttua, 26€, kauniilla puusydänkoristeella 27€. Sydämiin saa vielä pienemmät sydämet päälle, joissa lukee Mr ja Mrs.

Helpotusta kesähelteisiin näppärällä käsiviuhkalla, hinta 5€, pahvirasiassa 6€.

Kiva pieni muistaminen on Fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä käsinvirkatun pitsin kera, 5,50/kpl.

Onko kynät aina hukassa? Kynäpurkkeja ei koskaan voi olla liikaa. Nämä söpöt purkit vain 4€/kpl ja kynä kosketusnäyttöpäällä 3€.
Oikein ihanaa juhannusta! Nautitaan valoisista öistä ja linnunlaulusta. Elämä on hyvää just nyt, eikö vaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti