20.10.2019

Isänpäivää lähestyy

Aitassa kivoja lahjaideoita isänpäiväksi, esim. nämä herkut purkit. Kivoja kangasvaihtoehtoja on myös ruskea- tai harmaaruudullinen. Voit tilata myös muilla teksteillä. Purkkiin voi laittaa vaikka pipareita tai hänen lempikarkkejaan. Purkin korkeus noin 11 cm ja halk. 15,5 cm, 7€. Sellofaaniin laitettuna 7,50.

Tämä on nyt vähän raumalaisten isien juttu ... mutta toki sitä muutkin paikkakuntalaiset voivat kannattaa. Isommat purkit 7€ ja pienemmät 6€. Sopivat esim. kynille ja kaikenlaisille isän pikkutavaroille.
Purkin taskuun voi laittaa valokuvaa perheen nupsuliineistä tai vaikkapa koko perhepotretti. Purkkia voi tilata monen eri värisenä esim. harmaa, musta, beige ja valkoinen. Purkki ilman postikorttia 8,50.

Isälle lahjaksi purkki, jonka edessä olevassa taskussa postikortti (10€). Ilman korttia 8,50, taskuun voi laittaa vaikka lasten piirtämän isänpäiväkortin tai valokuvan. Purkkeja saa tilattua myös eri värisinä ja myös juuttinarulla. Purkkiin voi sujauttaa sitä sun tätä. Myynnissä nyt myös kämmekkäitä miehille (ole nopea, vain muutamia pareja) 12€.
Erilaisia kynäpurkkeja 6€/kpl. Myynnissä myös kyniä 3€, kotelossa 3,50.

Kiva lahjaidea on myös pieni tervatonttu (10€). Sen voi laittaa saunaan tai vaikkapa autoon tuomaan ihanaa tervantuoksua. Purkki metsästäjälle 7€.
Prätkäisukille taskupurkki hauskalla kortilla (10€) sekä makeaa mahan täydeltä. Fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä "Makeaa isänpäivää rakkaalle ..........💓 Eli lopun voi kirjoittaa itse (Vaarille, pappalle, iskälle ym.) (4€)
Hauska postikortti taskupurkissa (10€) Miesten käsinkudotut kämmekkäät 12€

Pihapiirin syksyistä tunnelmaa.

Yhtenä iltana en voinut muuta sanoa, kuin VAU! Niin hieno sateenkaari ilmestyi taivaalle. Oli hetken ja hävisi.  Lumous oli haihtunut. Ihania syyspäiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti