16.8.2017

Kaverisynttärilahjat aitasta :)


Oletko kyllästynyt ainaiseen miettimiseen mitä lahjaksi, kun lapsesi on saanut kutsun kaverisynttäreille Käytännöllistä, kivaa, edullista ... Purkki Aitasta löydät paljon erilaisia purkkeja, joissa lapsi voi säilyttää ne ihanat tuhannet pikkutavarat Purkkien sisälle voi sujauttaa vaikka karkkipussin. Aitassa myynnissä myös mm. koruja, kukkaroita ja penaaleja. Lahjan hinta ei päätä huimaa mutta siitä pitää varmasti sekä lapsi että äiti Ota lapsesi mukaan lahjanhankintareissulle, sillä pieni kivijalkapuoti on ihan oma maailmansa verrattuna suuriin ostoskeskuksiin ja lapsille monesti elämys Samalla kannatatte kierrätystä sekä suomalaista käsityötä :)


Purkkeja löytyy monen eri kokoista ja kuosista. Uutuutena purkkeja, joissa lukee korut sekä kivoja kolikkopulloja (ei kuvassa). Hinnat alkaen 4,50. Tule tutustumaan laajaan vallikoimaan!

Heppapurkki 7e, Lukkopurkki taskulla (kortin saa vaihdettua) 8e ja matalampi lukkopurkki 7e, Heppapurkin sisällä pussukoita, 4-5e/kpl.

Pojille ja tytöille löytyy monia eri purkkivaihtoehtoja. Lapsi voi myös itse suunnitella purkin ystävälle olemassaolevista kankaista ja somisteista Kuvan purkit 7e/kpl paitsi oik.puol. musta pääkallopurkki 6e.

Kivoja kynäpurkkeja 5,50/kpl.

Nämä päällystetty tapettiboordilla ja myynnissä vain nämä kappaleet, 7e/kpl
Muista siis suunnata matkasi kohti Purkki Aittaa, kun haluat persoonallista, käytännöllistä ja edukasta synttärilahjaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti