27.8.2024

Biojäteastia ym. mukavaa


Aitassa on ihania syysuutuuksia ja pikkuhiljaa syystunnelma levittäytyy myös pihapiiriin.

Purkeissa voi säilyttää mitä ikinä sinne mahtuukaan. Myös tietyillä teksteillä on mahdollista saada, mm. vitamiinit, herkut, vanhat paristot, avaimet, sitä sun tätä. Kuvan purkki 8€.


Helmipurkki uudella ihanan sävyisellä maalilla 10€, valkoisen purkin kuvio on tehty servettitekniikalla 10€. Tekokukka löytyy Rustasta.

Pitsipurkin tein omaan eteiseen ja pitihän sellainen tehdä myös aitan hyllylle myyntiin, 7€. Kauris ei myynnissä.

Asiakas suunnitteli itselleen biojäteastia. Pohjalle käpyjä ja paperipussi sisälle. Tämä koko on sellainen iso suolakurkkupurkki.


Vanhat kattilan kannet, joiden halkaisija on min. 21cm, ovat hyviä tähän purkkikokoon. Aitassa niitä on myynnissä muutamia 2€ kpl.


Aurinko paistaa välillä niin ihanasti tiettyihin tuotteisiin. Tässä upea joutsenperhe taulu 50€.

Paljon erivärisiä kämmekkäitä myynnissä. Naisten malli 15€ ja miesten 17€. Helmipurkki 10€, purkki postikortilla 11€, laventelioksa 4€. Purkissa useampia oksia.

 

Purkit ovat kauniita myös suojaruukkuina. Tämä purkki magneettisomisteella 11€.


Tämä kuva on elokuun alusta kun Makiksessa oli rakkautta Raumalla -häätapahtuma. Aitassa on myynnissä viiriä mm. Just married, Mr and Mrs, sekä Candy bar, 8€. Purkeilla voi myös somistaa häätilaa tai hääparin pöytää. Aitasta löytyy myös paljon kauniita tuotteita häälahjaksi tai vaikkapa käpypitsitekniikalla tehdyt korvakorut morsiamelle tai häävieraalle.

Tilaisuuteen oli tuotu söpöjä alpakoita, joita pääsi rapsuttelemaan. Olishan nämä kivoja aitankin pihapiirissä mutta ehkä se on parempi, että pidättäydyn vain niissä koriste-eläimissä. Ne ovat huolettomia ja helppohoitoisia mutta silti tuovat iloa kaikenikäisille. Tänään siskoni bongasi Prismasta possun ja se on jo loppuviikolla pihalla muiden pikkupossujen kanssa. Aukiolot löydät www.purkkiaitta.fi sivuilta ja muistathan että avoinna myös sopimuksesta.  Jos haluat tilata jotain, laita viestiä 045-1396960, että haluaisit tehdä tilauksen. Soitan sinulle klo 16 eteenpäin miten sinulle sopii. Puhelimitse tilaus sujuu niin näppärästi.

24.8.2024

Omenia itsepoimien



Nyt saisi tulla poimimaan makoisia omppuja. Aitta auki viikolla 35 (26.8. - 1.9.) ma, ti, ke ja to 16-18 sekä la ja su 12-14.



Ilmoittele, jos haluat superterveellistä marja-aroniaa. Poimin sitä sinulle, 2,50 litra.

Kiva lahjavinkki vaikka venetsialaisiin on tervatonttu. Tontun pituus on noin 30 cm. Myynnissä myös tonttumalli, joka pysyy pystyssä (vartalona pätkä heinäseivästä) 15€. Postimaksu 6€

Tonttu myydään kauniisit sellofaaniin laitettuna.


Aitassa on jo pikkaisen syysilmettä. Söpö siilipurkki 10€, siilitaulu 8€, banaanisukat 15€, patalappu 6€.

Aurinko paistoi niin ihanasti aitan ylöikkunasta ja valisi tämän purkin (8€).

 
Mitä jos lähtisit ystäväsi kanssa retkelle Raumalle. Kylmäpihlajan majakka on hieno kohde. Reittiaikataulu löytyy visitrauma.fi sivuilta. Vanhassa Raumassa on kiva kierrellä ja retken voisi päättää Purkki Aittaan. Jos aitta ei olisi avoinna silloin, laita viestiä 045-1396960.

Majakalla kuuluu vain meren kohina. Majakassa voi nauttia maukkaan lohikeittolounaan. Teimme Puuhiksen kanssa tänne päiväretken. Majakalla olimme pari tuntia ja se oli oikein sopiva aika. Jos haluaa olla pidemmän ajan, niin majakassa tai maisemamökissä voi myös yöpyä.

18.8.2024

Kauniita pöllötuotteita valmistunut

Kesälomareissulla löysin kivan pöllöservetin, josta olen värkkäillyt kaikenlaisia juttuja.

Vanerisydän (Puuhiksen tekemä), jossa pöllöpari miettii syntyjä ja syviä, 12€.

Koristekivi 7€, pieni taulu 8€.

Naulakko 25€.

Pitihän sitä tietty myös purkki tehdä, 10€.

 
Aitan ilme muuttuu pikkuhiljaa sykyiseksi samoin pihapiiri. Vielä muutama viikko, niin voidaan sitten polkaista syyskausi kunnolla käyntiin.

Pihapiirin pihasaunaan pääsee kurkkaamaan vielä muutaman viikon ajan. Sitten on veden katkaisujen aika ja löylyhuone siirtyy talvikaudeksi pihakalusteiden, pehmusteiden ym varastotilaksi. Aukiolot löytyvät www.purkkiaitta.fi sivuilta. Avoinna myös sopimuksesta. Laita viestiä  045-1396960 ja jätä vierailuehdotusaikasi. Lämpimästi tervetuloa!

Kirppistuotteita hyllyt pullollaan

Aitassa on paljon myös kirppistuotteita. Itselle tulee usein kausia, kun laitan myyntiin omia esineitä. Onneksi eivät mene aina heti kaupaksi, sillä välillä tulen katumapäälle, ja käyn hakemassa tuotteen takaisin. Näin on käynyt jo useamman kerran 😂 Suosittu Lykky-kirppis sijaitsee vain 600 metrin päässä aitasta, joten samalla reissulla kannattaa käydä sekä siellä että aitassa.


 
Nämä tuikkuastiat 1€ kpl tai blogitarjous yht 2€. Muista mainita kassalla "blogitarjous".

Vanhat maito- tai kermapullot. Isot 2€ kpl (5 kpl) ja yksi pieni. Blogitarjous kaikki yhteensä 9€. Mainitse kassalla, puotipuksu ei kuitenkaan muista.

Tarjotin 3€, pentikin tuikkulyhty 3€, kermakko 5€, pieni enkeli 1€, maljakko 7€. Blogitarjous kaikki yht. vain 15€. Muista mainita kassalla.

Iso hopean värinen tarjotin 5€.

Paljon tyynynpäällisiä ja kaikenlaista muuta mukavaa edullisilla hinnoilla.

Sitruunosooda pullo 3€. Blogitarjous yht 5€.

Pihapiirin koriste-eläimet ovat vielä pihalla, joten lapsilla riittää puuhastelua ja ihmeteltävää. Tämän pikkuneidin silmät loistivat ilosta, kun hän pääsi silittämään pihan lukuisia asukkeja. Aukiolot löydät www.purkkiaitta.fi sivuilta. Tervetuloa viihtymään koko perheen voimalla!

10.8.2024

Kynäpurkkeja ja vieraita pihalla


Mitä elämästä tulisikaan ilman kynäpurkkia ? No ei yhtikäs mitään. Paljon vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja moneen sisustukseen sopivia. Jos mieluisaa ei löydy hyllystä, niin voit päästää oman luovuuden valloilleen ja suunnitella sellaisen itselleen. Ps. Kiva lahjaidea myös kaverisynttäreille.

Nämä purkit 6,50.

Purkit 6,50

Purkit 6,50 kpl paitsi oik.puol maastokuvioinen 5€.

Helmipurkit 7€, muut 6,50.


 
Omenia saa tulla poimimaan. Nämä pihan vieraat huolehtvat myös niiden hävityksestä 😉


Kun masu on täynnä omppuja, on päikkäreiden aika.

Eräänä aamu käry kävi... Kallella oli uus morsmaikku 😂 Kallen puoliso Kyllikki on tällä hetkellä pihan toisella puolen. Jotain kränää on tainut niille tulla...

Ihanat hämärät illat ovat jo täällä ja pian jaksaa valvoakin siihen asti, kunnes pihapiirin lukuisat aurinkokennovalot syttyvät. Tervetuloa! Elämyksiä niin pihapiirissä kuin aitassakin! Aukiolot näet www.purkkiaitta.fi sivuilta.

28.7.2024

Tervetuloa ryhmävierailulle

 

Olipas kivaa säpinää pitsiperjantaina, kun ihanat Pihlavan Martat kävivät vierailulla aitassa. Linja-auton pystyy pysäköimaan aivan portin eteen ja siitä on bussin hyvä jatkaa matkaa ilman hankalia käännöksiä.

Frouva Purkki kertoi hieman Aitan tarinaa ja tuotteista. Pihapiiri oli myös avoinna ja siellä onkin paljon kaikenlaista katseltavaa.

Paikka sopii hyvin isoillekin ryhmille, sillä tilaa riittää niin aitassa kuin pihapiirissäkin. Tämä kuva on otettu aitan yhdesta osasta eli lämpimästä tilasta missä myös tuunailen purkit myyntikuntoon.

Tässä vielä koko porukka yhteiskuvassa. Iso kiitos käynnistä 💗 Jos sinulla on jokin ryhmä, pieni tai suuri, otahan yhteyttä, niin sovitaan sopiva ajankohta teille. Ps. Nyt kannattaa alkaa suunnittelemaan jo jouluretkeä Raumalle ja ottaa yhdeksi kohteeksi Purkki Aitta. Pihapiiri ja aitta muuntautuu satumaiseksi joulumaaksi jo marraskuun aikana. Laita viestiä 045-1396960 tai purkkiaitta@gmail.com, niin aloitetaan retkipäivän suunnittelu.